Klantenservice

Registreren
Indien je voor het eerst op de site van De Zundappman komt, dan raden wij jou aan om je eerst te registreren. Registreren is geheel vrijblijvend en biedt je veel voordelen. Als je geregistreerd bent en je wilt de volgende keer een aankoop doen, dan hoef je alleen maar in te loggen met het door jou verzonnen wachtwoord en username. Na aanmelden en/of plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail met jouw wachtwoord en username.

Privacy & Veiligheid
De Zundappman gebruikt je persoonlijke gegevens om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en je bestelling optimaal te kunnen afronden. Jouw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden. meer hierover kun je hier lezen.

Levertijd
De Zundappman hanteert standaard een levertermijn van 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling tenzij anders vermeld bij het betreffende product. Dit wil dus in de praktijk zeggen dat bestellingen die voor 15.00 geplaatst en betaald zijn geleverd worden de volgende 1  a 2 werkdagen in Nederland. Voor andere landen geld dan ook een andere levertijd.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per land variëren. Deze tabel vind u op de product pagina on de titel "verzendkosten"
 
Retourneren
Als je het artikel om welke reden dan ook niet wilt afnemen, heb je het recht het artikel binnen veertien (7) dagen na aflevering te retourneren en de overeenkomst te ontbinden.
Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd zijn.
Dit geldt natuurlijk ook voor niet correcte levering of ontvangen beschadigde artikel(en).

Artikelen niet zelf retour sturen maar vooraf graag mailen met vermelding van je ordernummer naar info@zundappman.nl , geeft dan of je een artikel wilt terug sturen of omruilen, vermeld dan wel het nieuwe model erbij.  De helpdesk zal je dan informeren over de te volgen procedure.

Betaling

U kunt kiezen voor
- vooruit betaling via bank/giro NL15ABNA0608797316, u moet dan zelf het geld naar ons overboeken, U bestelling wordt pas verwerkt als de betaling bij ons binnen is.
De verwerking van uw betaling is afhankelijk van de bank waarmee u uw overboeking doet.
LET OP! Wij versturen geen accept giro kaarten.

In samenwerking met Buckaroo bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan:

- iDeal, Veilig vertrouwd in uw eigen bankomgeving de betaling afhandelen.
- CreditCard (Mastercard, Maestro en Visa) via PayPal
- PayPal
- Bancontact/Mister Cash
- Sofort Banking

Zodra de betaling is ontvangen, worden de artikelen ( mits op voorraad ) binnen de vermelde levertijd verzonden.
De betalingen worden uitgevoerd middels een beveiligde en gecodeerde verbinding. Alle gegevens worden na het uitvoeren van de transactie direct verwijderd. voor meer informatie mail naar info@zundappmanr.nl of check www.sisow.nl

Bij de keuze voor een Credit Card betaling behouden wij het recht om steekproefsgewijs uw betaling extra te controleren, waardoor uitlevering vertraagd kan worden. Hierover ontvangt je geen bericht van ons. Wil je dit voorkomen? Kies dan voor de betaalmogelijkheid iDeal.
 
Algemene Leveringsvoorwaarden
Op alle bestellingen die geplaatst worden zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Ook als je een product zoekt wat niet voorradig is vernemen wij dit graag. Wij zullen dan bekijken of het mogelijk is aan je wensen te voldoen. Opmerkingen en suggesties m.b.t. de website zijn ook van harte welkom!