Betalen

Betaalmethodes

Bij ons op de webshop kunt u met de volgende betaalwijzen uw bestelling afrekenen.

Vooruit betalen via de bank.

Bij een betaling via bankoverschrijving ontvang je in onze orderbevestiging een overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer bij de overschrijving.

Indien wij de betaling niet binnen 7 dagen hebben ontvangen zal de bestelling automatisch worden geannuleerd.

U kunt het bedrag naar ons overmaken met vermelding van uw ordernummer naar:
De Zundappman
IBAN: NL15ABNA0608797316
BIC: ABNANL2A
BANK: ABN

IDEAL

Met iDEAL betaalt u veilig en gemakkelijk online. Binnen de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betaal direct met iDEAL als u internetbankiert bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

De voordelen
Gemakkelijk, vertrouwd en veilig
Direct uw rekening betalen
Na het afrekenen ontvangt u een betalingsbevestiging

Hoe betaal ik met iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
    
Kies om te betalen met iDEAL
Selecteer uw bank
Het internetbankierprogramma van uw bank wordt geopend
Bevestig de betaling. U ontvangt ook een bevestiging van uw bank
U krijgt dan een bevestigingsmail
Uw betaling geslaagd


Bancontact/Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Sofort Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.